Logo Deventer Stroomt

Aardgasvrije wijken

Zandweerd stroomt

We zijn blij met alle bewoners, scholen, verenigingen, instellingen en bedrijven in de Zandweerd die de aanleg van het warmtenet in de wijk aangrijpen om actief aan de slag te gaan met energiebesparing, zelf energie opwekken en andere leuke en duurzame initiatieven.

Lees meer

Bathmen stroomt

De Bathmense Noaber-Energie Coƶperatie staat voor actie. De coƶperatie wil Bathmen de komende jaren CO2-neutraal maken zonder de bewoners op gigantische kosten te jagen.

Lees meer

Rivierenwijk stroomt

De Rivierenwijk wordt beter, mooier, duurzamer en klaar voor de toekomst. Daar werken Rentree, Enexis en gemeente Deventer samen aan.

Lees meer

De Worp energieneutraal

Op de Worp is een grote groep bewoners acties met verschillende duurzaamheidsprojecten. Op een druilerige zaterdag in oktober 2019 gingen bijna 20 bewoners van de Worp het dak op om hun daken te vergroenen.

Lees meer

Duurzaam Diepenveen

In Diepenveen is werkgroep Duurzaam Diepenveen actief. De werkgroep wil Diepenveners informeren over slimme duurzame maatregelen die ze kunnen toepassen om Diepenveen duurzamer te maken.

Lees meer

Keizerslanden aardgasvrij

Het Energieplan Deventer bevat de grote lijnen voor de aanpak om energieneutraal te worden. Stapsgewijs wordt dat plan door de jaren heen steeds concreter. Het energieplan moet nog door het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad worden vastgesteld.

Lees meer