Energie besparen met nano-infrarood verwarming

Nano-infrarood verwarmingspanelen zijn zuinig in energiegebruik en geven een aangename mix van convectie- en stralingswarmte. Een deel van de warmte wordt afgegeven aan de lucht en ongeveer 60% wordt omgezet in stralingswarmte.

Deze straling verwarmt niet alleen jou, maar ook alle voorwerpen in een ruimte. Zo wordt de warmte in de ruimte gelijkmatig verdeeld, krijg je geen koude voeten en ontstaat er geen ophoping van warmte tegen het plafond. Daardoor gebruik je minder energie voor een behaaglijke temperatuur.

100 euro korting

Schaf je nu een nano-infraroodpaneel aan, dan krijg je als inwoner van Deventer op een paneel € 100 korting. In plaats van €219,50 betaal je dan €119,50. Ga naar de bestelpagina. Na betaling wordt het nano-infraroodpaneel gratis bij je thuis afgeleverd.

 Energy Saver schakelt het paneel even uit als het op temperatuur is. Het paneel blijft warmte afgeven. Zo bespaar je ongeveer 25 á 30% energie.

Wil je meer weten?

Voor algemene informatie kun je terecht op www.ainano.nl. Heb je advies nodig om je woning aardgasvrij te maken met behulp van infrarood verwarmingspanelen, mail dan naar comfort@ainano.nl