Acties en hulp

Gratis energiecoach

Wil je graag energie besparen? En kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van iemand die de weg weet in de wereld van maatregelen, subsidies, bouw- en installatiebedrijven? Dan is een energiecoach van de Deventer Energie Coöperatie iets voor jou.

Lees meer

Gratis regenwaterambassadeur

Wil je zelf regenwaterafvoer afkoppelen, een wadi aanleggen of je dak vergroenen en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dan is een gratis Deventer regenwaterambassadeur iets voor jou.

Lees meer

Gratis energy- of buurtparty

Wil jij het met je buren wel eens hebben over mogelijkheden om (samen) energie te besparen of om ‘t lekker koel te houden in de zomer?

Lees meer

Laatste kans voor huurders: € 50,- cadeau voor energiebesparing

Huurders kunnen gratis voor € 50,- aan energie besparende materialen bestellen. Dat kan nog tot 1-2-2023. Ben er dus vlug bij, want energie besparen = minder betalen.

Lees meer

Energie besparen met nano-infrarood verwarming

Nano-infrarood verwarmingspanelen zijn zuinig in energiegebruik en geven een aangename mix van convectie- en stralingswarmte. Een deel van de warmte wordt afgegeven aan de lucht en ongeveer 60% wordt omgezet in stralingswarmte.

Lees meer

Zet 'm op 60

In 1 minuut tot €60 per jaar besparen?

Lees meer

Gratis huisscan

Met de gratis Huisscan zie je in 2 minuten hoe je honderden euro's per jaar kunt besparen op je energierekening. Voorkom onnodig hoge maandlasten en start vandaag nog met besparen.

Lees meer

Subsidie Kleintje Duurzaamheid

Voor praktische ondersteuning van initiatieven zoals advies, samen plannen maken voor verduurzaming en/of informatieacties kunnen groepen huiseigenaren nu een ‘Kleintje Duurzaamheid’ subsidie aanvragen.

Lees meer