Agenda

Open tuinendag

Start: 12 juni 2021 om 12:00
Eind: 12 juni 2021 om 20:00
Locatie: Verschillende tuinen

Op zaterdag 12 juni 2021 stellen regenwaterambassadeurs hun tuin open voor bezichtiging. Zij hebben regenpijpen afgekoppeld, groene daken en overloopvijvers of wadi’s aangelegd. Bloemenborders, struiken en bomen krijgen meer regenwater en komen zo ook de langere periodes van droogte goed door. Dit zorgt voor meer bloemen, meer groen en dus meer biodiversiteit en verkoeling.

Laat je inspireren en meld je aan door een mailtje te sturen aan seine@natuurenmilieuoverijssel.nl onder vermelding van: Open tuinendag 12/06. Geef daarbij ook je naam en het aantal deelnemers door.

Corona

De route wordt aangepast aan de geldende coronaregels van dat moment.

Regenwaterambassadeurs

De Regenwaterambassadeurs en de Ulebelt helpen je graag. Wil je dat een ambassadeur bij jou thuis komt kijken of wil je zelf ambassadeur worden? Kijk op de pagina Gratis regenwaterambassadeur en meld je aan. Zijn jullie een groep bewoners met plannen? Voor samen afkoppelen of groene daken leggen? Meld je dan direct aan bij de Ulebelt of kijk op de pagina Gratis regenwaterambassadeur.