Succesvolle actie met € 50,- cadeaubon voor energiebesparende producten nu voor iedereen

Steeds meer bewoners besparen energie. Dat is niet alleen goed voor het milieu. In een energiezuinig huis woon je prettiger en heb je een lagere energierekening. Dat blijkt ook uit het succes van de actie voor huurders van de woningcorporaties met de gratis cadeaubon van € 50,- voor de aanschaf van energiebesparende producten. In vier maanden tijd hebben bijna 7.500 huurders hun cadeaubon al verzilverd. Vanaf 28 maart kunnen alle huurders en particuliere eigenaren die nog niet eerder een cadeaubon hebben ingewisseld een bon aanvragen en verzilveren. Zolang de voorraad sterkt, want op is op.
regionaal energieloket

Vraag aan en verzilver je cadeaubon van € 50,-

Ben je huurder of particulier woningeigenaar in Deventer en heb je nog niet eerder een cadeaubon aangevraagd en verzilverd, doe dat dan snel, want op is op. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/deventer, vraag je persoonlijke cadeaubon aan en verzilver hem.

Makkelijk inwisselen in de bouwmarkt of online

Deze bon kun je inwisselen bij één van de bouwmarkten (GAMMA, Karwei, Praxis) in Deventer. Vergeet niet je cadeaubon mee te nemen! Met de bon kun je alleen energiebesparende producten kopen. Online bestellen kan ook. Ga daarvoor naar www.deventer.nl/50euro.