Bespaar je rijk

Energie besparen, een lagere energierekening én gelijk ook je wooncomfort verhogen? Dat kan eenvoudig met kleine maatregelen in huis. Maatregelen die niet veel kosten, je zo terugverdient en je woonplezier vergroten.
regionaal energieloket

Wij maken het nu wel heel aantrekkelijk en makkelijk voor je om met energiebesparende maatregelen aan de slag te gaan. Als woningeigenaar in Deventer kun je met een cadeaubon van de gemeente een gratis actiepakket ter waarde van € 50* bestellen. Je kunt zelf kiezen voor 1 of meerdere energiebesparende maatregelen, waaronder een brievenbusborstel, radiatorfolie, een ledlamp en zelfklevende tochtstrips. Bespaar je rijk!

Hoe werkt het?

  1. Ga naar www.regionaalenergieloket.nl/deventer;
  2. Klik op de groene knop 'Vraag hier uw cadeaubon aan' en laat je gegevens achter;
  3. Je ontvangt je unieke code per email. In de e-mail vind je een link naar de webshop en uitleg hoe je de cadeaubon kunt inwisselen.

Op=op dus wacht niet te lang! Per adres kan maximaal 1 bon worden gebruikt.

*Handelings- en bezorgkosten gaan automatisch van het bedrag van € 50 af.

In het menu rechts op de pagina vind je nog meer kortingsacties van de gemeente. Hieraan kun je meedoen.

Coronavirus

Om het risico op coronabesmetting te beperken, lopen afspraken voor huisbezoeken en thuis- en buurtbijeenkomsten voorlopig anders dan normaal. We kijken naar andere mogelijkheden om een advies uit te kunnen brengen, werkzaamheden uit te voeren of bijeenkomsten te organiseren. Bijvoorbeeld online.