Doe-dag Zandweerd-Noord

Energie en geld besparen met gratis producten en kortingsacties tijdens de doe-dag op 5 september. Doe je mee?

Op zaterdag 5 september organiseren de gemeente, woningcorporatie Rentree en De Klusbakfiets een energie-bespaar-doe-dag. Van 10.30 tot 14.00 uur, rijden er 2 klusbakfietsen in Zandweerd-Noord tussen Honthorststraat, Van Ostadestraat, Albert Cuypstraat en Frans van Mierisstraat.

Kom naar 1 van onze bakfietsen en stel zelf je gratis pakket samen van maximaal € 24. De klussers kunnen je ook helpen met monteren.

Naar een YouTube filmpje

Wil je niet wachten tot een van de bakfietsen bij jou in de straat is? Tussen 10.30 tot 14.00 uur kun je ook langskomen bij de bakfiets op de Plantweerd aan de Ruysdaelstraat.

Ben je er niet bij op 5 september? Geen probleem! Bestel dan je gratis producten via onze website en laat ze thuis bezorgen.

Op = op

Stel je gratis energie-bespaar-pakket samen. Je kunt kiezen uit ledlampen, brievenbusborstel, tochtstrips, radiatorfolie, deurdranger en tijdschakelaar. Onze voorraad gratis producten is niet onbeperkt. Wees er dus snel bij, want op is op!

Hulp

Hulp nodig met installeren? Op 5 september, tussen 10.30 en 14.00 uur helpen onze klusvrouwen en -mannen graag een handje mee. We hebben een beperkt aantal handjes beschikbaar, dus ook hier geldt: wees er snel bij.

Corona

Wij volgen de coronaregels en houden 1,5 meter afstand.

STEL JE GRATIS ACTIEPAKKET SAMEN OM MAKKELIJK ENERGIE & GELD TE BESPAREN

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.