Energiescan met korting

Wat is een energiescan en hoe en wanneer kun je die met korting laten uitvoeren?
Energie in Actie

Een energiescan is een uitgebreid onderzoek van je woning, waarbij een energieadviseur bij je thuis komt om de woning energetisch op te nemen. Onderzocht wordt waar en hoe er geïsoleerd is, hoe je ventileert en verwarmt. Daarna wordt berekend wat de besparing is als je beter isoleert of duurzamer warmte opwekt. Zo kom je te weten welke maatregelen je kunt treffen om het weglekken van warmte tegen te gaan, eigen energie op te wekken en energie en geld te besparen.

Na het onderzoek krijg je een adviesrapport waarin je huidige energiesituatie beschreven staat, adviezen om energie te besparen of duurzaam op te wekken en informatie over kosten, subsidies en financieringsmogelijkheden. Je woont goedkoper, milieuvriendelijker en prettiger.

Wanneer?

Een energiescan kan het hele jaar door gedaan worden. Een afspraak is zo gemaakt. Meestal is een bezoek nodig. Door de coronacrisis loopt zo’n bezoek nu iets anders, om het risico van besmetting over en weer te beperken. Adviseurs wassen bij binnenkomst én bij vertrek de handen en houden de nodige 1,5 meter afstand. Is er bij huiseigenaren of adviseurs sprake van symptomen van een coronabesmetting, dan wordt het bezoek natuurlijk uitgesteld.

Een energiescan kan vaak ook goed per beeldtelefoon worden uitgevoerd. Is voor de beoordeling van details in je woning nog een bezoek nodig, dan wordt een afspraak voor een later tijdstip gemaakt. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om nú een energiescan te laten uitvoeren.

€ 100 korting

Als woningeigenaar in de gemeente Deventer krijg je € 100 korting op een energiescan. De energiescan wordt uitgevoerd door een Deventer energieadviseur. De prijs van een energiescan is afhankelijk van de grootte van je woning.

Meld je aan voor een energiescan via www.henkkasper.nl/contactwww.energieinactie.nl/contact of www.coendoen.nu/contact.