Deventer Energie

Deventer Energie is de lokale energiecoöperatie die bijdraagt aan de vermindering van het gebruik aan fossiele energie.
Deventer Energie Coöperatie

De coöperatie realiseert en exploiteert duurzame energiebronnen als het Zonneroosproject op het dak van KonnecteD (voorheen Sallcon) en het windpark Kloosterlanden langs de A1. Een nieuw postcoderoosproject is in ontwikkeling.

Zo heeft Deventer Energie ook het Energieloket in het leven geroepen. Het Energieloket is hét startpunt voor al je vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

Energiecoaches

Wil je persoonlijke ondersteuning bij het in kaart brengen van de mogelijkheden die er zijn om energiebesparende of comfortverhogende maatregelen te nemen? Hulp van iemand die onafhankelijk is en kennis heeft van alle mogelijkheden en de weg weet in de wereld van bouw- en installatiebedrijven, professionele adviseurs en subsidies? Dan is de energiecoach iets voor jou.

Een energiecoach komt langs, bespreekt je woonwensen en verzamelt gegevens over je woning en energiegebruik. Hij of zij maakt een kort rapportje, dat je kan gebruiken om offetres aan te vargen. De energiecoach kan je ook de weg wijzen naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur.