Interactieve video energiebesparende middelen

Wil je graag energie besparen? In onderstaande interactieve video laat Evert-Jan, energiecoach bij de gemeente Deventer, zien met welke middelen jij energie kunt besparen in jouw huis. Je krijgt informatie over maatregelen (van gratis tot een flinke investering) die je zelf kunt nemen.

Wij maken het nu wel heel aantrekkelijk en makkelijk voor je om met energiebesparende maatregelen aan de slag te gaan. Als woningeigenaar in Deventer kun je met een cadeaubon van de gemeente een gratis actiepakket ter waarde van € 50* bestellen. Je kunt zelf kiezen voor 1 of meerdere energiebesparende maatregelen, waaronder een brievenbusborstel, radiatorfolie, een ledlamp en zelfklevende tochtstrips. Bekijk de video voor meer informatie.

*Handelings- en bezorgkosten gaan automatisch van het bedrag van € 50 af. Om meer bewoners te bereiken, heeft de gemeente de waarde van de cadeaubon tijdelijk verhoogd naar € 50. Heb je eerder al een bon (ter waarde van € 24) aangevraagd, dan kun je helaas niet nog een keer een cadeaubon aanvragen.