Veldbezoek voor jongeren aan windpark en zonnepark

Altijd al een duurzaam energieproject willen bezoeken? Op vrijdag 25 maart organiseert JongRES West-Overijssel een excursie naar Windpark Hattemerbroek en Zonnepark Bomhofsplas in Zwolle!

Wil je hier meer over weten check dan de onderstaande excursie en meld je aan.

Programma

13:00 - 13:30:  Verzamelen op station Zwolle
13:30 - 15:15:  Presentatie over JongRES en  Rondleiding Windpark Hattemerbroek
15:15 0 15:45: Verplaatsen naar Zonnepark Bomhofsplas
15:45 - 16:30:  Rondleiding Zonnepark Bomhofsplas
16:30 - 18:00:  Borrel

Jong RES West-Overijssel 

Jong RES is de organisatie die de belangen van jongeren vertegenwoordigt in de Regionale Energiestrategie. Jongeren en jong werkenden hebben een belang bij de invulling van de RES. Deze strategie zet de kaders uiteen voor hoe de energievoorziening en leefomgeving er voor de jongeren uit komt te zien. Daarom is het de missie van Jong RES dat jongeren vertegenwoordigd zijn in de RES en kunnen meepraten over te maken keuzes. De regio West-Overijssel bestaat uit de gemeenten: Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. Meer informatie? Kijk op www.jongres.nl.