Energie besparen met de Energiecoach

Wil je energiebesparende maatregelen nemen, een lagere energierekening, geen koude voeten of tocht meer in huis, een bijdrage leveren aan een schoner milieu maar weet je niet precies waar te beginnen? Dan zijn de energiecoaches van Deventer Energie de uitkomst voor jou!

Er staan maar liefst 14 energiecoaches klaar om jou te gaan helpen! De energiecoach komt bij je thuis en bekijkt samen met jou wat je kan doen om je woning te verbeteren, energie te besparen of duurzame energie te gebruiken. Of je nu in een huurwoning woont of in een monument, een boerderij of een rijtjeshuis: het team van energiecoaches heeft de benodigde kennis in huis!

Gratis ondersteuning door Energiecoach

De energiecoaches zijn er voor iedereen die een lagere energierekening, meer wooncomfort en een schoner milieu belangrijk vindt maar misschien niet precies weet waar te beginnen. De coach komt bij je thuis langs, bekijkt het huis en energiegebruik, geeft informatie en tips voor het nemen van maatregelen om energie te besparen, bespreekt wensen en mogelijkheden, weet welke subsidies er zijn en maakt een persoonlijk stappenplan. Hij of zij kent de wereld van uitvoerders en kan mensen doorverwijzen naar een energie adviseur of naar isolatie- of installatiebedrijven. De onafhankelijke en deskundige ondersteuning en hulp van een energiecoach is kosteloos.

Acties verduurzaming Deventer

Kijk voor een totaaloverzicht aan acties en hulp bij verduurzamen op www.deventerstroomt.nl/acties.

Afspraak maken

Het maken van een afspraak met een energiecoach is snel gedaan via www.gratisenergiecoach.nl.

Zelf Energiecoach worden?

Dan maken wij graag kennis met je! Neem contact met ons op via info@deventerenergie.nl of 0570-572 217.

Online of telefonisch

Naast huisbezoeken is het ook mogelijk om online of telefonisch ondersteuning te krijgen, beide vormen leveren een persoonlijk stappenplan op voor de huiseigenaar.