Open Tuinendag op zaterdag 25 juni

Op zaterdag 25 juni van 14 tot 17 uur organiseren de Regenwaterambassadeurs in Deventer een Open Tuinendag. Te zien zijn allerlei voorbeelden hoe je regenwater kunt afkoppelen en hoe je dat water kunt gebruiken in je tuin. De stijlen variƫren van technisch tot natuurlijk.

Zo wordt ondergronds gewerkt met verschillende materialen zoals infiltratiekratten en drainagebuizen. Bovengronds met regentonnen, gootjes, vijvers of wadi’s. Naast watertuinen zijn er ook tuinen met groene daken. De bewoners vertellen je graag meer over hun stijl en aanpak.

Aanmelden

Tot en met 21 juni kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@natuurenmilieuoverijssel.nl. Uiterlijk donderdag 23 juni ontvang je een lijst met  adressen waar tuinen te bezichtigen zijn en wat er te zien is.  Je bent welkom op deze adressen tussen 14:00 en 17:00 uur.  

Voor vragen kun je terecht bij Willem Seine via:

  • e-mail: seine@natuurenmilieuoverijssel.n
  • telefoon: 06 53191928