Logo Deventer Stroomt

Landelijke aftrap Nationale Tuin & Klimaat Route in Colmschate

Zaterdag 2 september is in Colmschate de landelijke aftrap van de Nationale Tuin & Klimaat Route 2023. De landelijke organisatie, wethouder Rob de Geest en klimaatburgemeester Frank Lieuwen zijn voor de opening te gast bij en in de tuin van Janneke Jolij.

 

Op 2 en 9 september laten in het hele land tuineigenaren hun tuin zien

Laat je inspireren door hun ideeën, hun tuinontwerp, de wadi, de schaduw- en koelteplekken en hoe ze meer vlinders, vogels of egels naar hun tuin lokken. In en om Deventer zijn een tiental tuinen geopend. Bekijk de locaties.

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.tuinenklimaatroute.nl. De opening op 2 september is om 11.00 uur aan de Stationsweg 26. De tuin is open vanaf 10.30 uur.