Logo Deventer Stroomt

Duurzaam bouwloket Deventer van start

Sinds 1 januari kunnen Deventenaren met al hun vragen over het verduurzamen van hun woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket voor Deventer.

Bij het digitaal energieloket kunnen woningbezitters terecht voor gratis en onafhankelijk advies over duurzaam (ver)bouwen; energie besparen; energie opwekken; aardgasvrij maken van hun woning, subsidies en financieringen; gecertificeerde bedrijven voor het uitvoeren van de maatregelen en lokale initiatieven en acties.


Wat kunnen inwoners verwachten?

Op de website www.duurzaambouwloket.nl/deventer is alle nodige informatie te vinden over bijvoorbeeld:

  • Slimme energiebesparende maatregelen;
  • Subsidie- en financieringsregelingen;
  • Betrouwbare installateurs en isolatiebedrijven;
  • Lokale initiatieven en acties.

Gratis helpdesk

Het Duurzaam Bouwloket heeftonafhankelijke bouwkundig adviseurs in dienst die van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17:30 uur beschikbaar zijn om inwoners te helpen met al hun vragen. Het loket is te bereiken via 0570 - 20 90 07, e-mail info@duurzaambouwloket.nl.