Doeners in beeld en op de kaart

Op deze website vind je voorbeelden van (groepen) Deventenaren, bedrijven en instellingen die al maatregelen hebben genomen op het gebied van bijvoorbeeld energie besparen en zelf opwekken of regenwater afkoppelen en vasthouden in de tuin.

Die voorbeelden zijn ook te vinden op de kaart. Daarop kun je gemakkelijk zien wie bijvoorbeeld bij jou in de buurt al iets heeft gedaan en wat er is gedaan.

Heb je zelf al klimaatregelen uitgevoerd en wil je anderen laten zien wat zij kunnen doen? Meld jouw eigen ‘project’ dan ook aan en inspireer jouw buurtbewoners, Deventenaren, bedrijven en instellingen.

Filmsterren gezocht

Wil je mensen echt in actie zien? Onder ‘Doeners in video's’ zijn inspirerende video’s te vinden van Deventenaren die de handen uit de mouwen steken. Alleen, samen met de directe buren of de hele buurt, als bedrijf, club of instelling.

De videoreeks is net begonnen, maar de opzet staat vast. De 2 voorbeelden laten mooi zien hoe de reeks er uit gaat zien. De onderwerpen en de mensen, bedrijven en instellingen die er in schitteren staan voor een deel nog niet vast.

Ga je aan de slag met energiemaatregelen? Bijvoorbeeld met zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp? Wil je ook schitteren in 1 van onze video’s? Laat ons weten wat je gaat doen, wanneer, hoe en waar en met wie. En maak kans op jouw eigen videoclip. Voorlopig hebben we er 2 weg te geven die gaan over energiemaatregelen. Je kunt contact opnement met Peter Sips van Gemeente Deventer, via e-mailadres p.sips@deventer.nl of telefoonnummer 06 - 12 07 06 39.