2e buurtavond huiseigenaren Zandweerd Noord & Zuid

Buurtbewoners met een koopwoning in Zandweerd Noord & Zuid onderzoeken samen met Buurkracht en de gemeente Deventer wat er nodig is voor een aardgasvrij Zandweerd. Wat kan iedereen nu al doen ‘achter z’n voordeur’? De resultaten van dit onderzoek komen in een buurtplan, passend bij de wensen van buurtgenoten en wat er kan in Zandweerd.

Huur je een woning in deze buurt? Dan houdt jouw verhuurder je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom aardgasvrij. De woningcorporaties ieder1, Rentree en Eigen Bouw, netbeheerder Enexis en de gemeente geven samen ook een nieuwsbrief uit die geregeld in Zandweerd Noord & Zuid wordt verspreid.

Programma 2e bijeenkomst

De 2e buurtbijeenkomst is op woensdagavond 4 maart 2020 en draait vooral om wat je nu al ‘achter je voordeur’ kunt doen richting aardgasvrij. Het meedenkteam, dat bestaat uit buurtgenoten, praat iedereen bij over hoe ver ze zijn met het buurtplan voor Zandweerd.

Woningwaard geeft voor verschillende woningtypen maatwerkadvies. Informeer deze avond of jij in aanmerking komt voor een gratis scan van jouw woning! Tot slot worden deze avond de wensen besproken die naar voren kwamen uit de enquête onder buurtbewoners. Deze werd ingevuld door 85 buurtgenoten.

Van harte welkom

De buurtbijeenkomst op 4 maart wordt gehouden in de Van Vlotenhof, Johannes van Vlotenlaan 85. Vanaf 19.00 uur is de inloop met koffie/thee. Het programma start om 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.