Grote belangstelling voor woning-isoleer-actie

Ruim 180 belangstellenden namen donderdagavond 18 juni deel aan het webinar over de woning-isoleer-actie van de gemeente. Door deze collectieve actie kunnen woningeigenaren tegen een scherpe prijs woningisolatie aanschaffen.

De actie start in het oostelijk deel van Deventer: in Schalkhaar, Colmschate, Vijfhoek, Okkenbroek en Bathmen, Lettele, Loo, Averlo/Frieswijk. Later dit jaar komt het westelijk deel van Deventer aan de beurt. Na de zomer volgt ook een zonnepanelenactie.

Webinar terugkijken

Tijdens het webinar werd de actie praktisch uitgelegd en toegelicht. Deelnemers stelden ruim 500 vragen die zo veel mogelijk meteen direct werden beantwoord. Het overgrote deel van de mensen gaf na afloop aan hoe prettig ze het vonden dat de presentatie online werd gehouden.

Voor iedereen die het heeft gemist of het nog eens wil zien: het webinar over de woning-isoleeractie is online terug te kijken.

Doe mee!

Vanaf 9 juni kunt je je als woningeigenaar in deze wijken en dorpen aanmelden voor de actie. Dat gaat zo: vul op www.regionaalenergieloket.nl uw postcode in, klik op ‘Isolatieactie gemeente Deventer’, vul de gegevens in en maak een afspraak met de isolatieadviseur voor een bezoek aan huis. Inschrijven voor de actie kan tot eind 2020.

Tijdens de woningopname geeft de installateur advies over onder andere de hoeveelheid en locatie van de isolatie. Uiteraard worden de coronarichtlijnen van het RIVM zorgvuldig gevolgd. Kort na de afspraak ontvang je gratis een persoonlijke offerte. Je beslist zelf of je gebruik wilt maken van het aanbod om de woning te laten isoleren.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.