Update Slim Warmtenet Zandweerd

Wat weet je en wat wil je weten over het Slim Warmtenet Zandweerd? Bekijk de video, vul de enquête in en volg het webinar.

Het coronavirus heeft ons dagelijks leven enorm veranderd. De informatiebijeenkomst over het Slim Warmtenet Zandweerd (SWZ) die we op 30 maart wilden organiseren, kon daarom ook niet doorgaan.

We willen je wel graag blijven informeren.

Video

Op de pagina Slim Warmtenet Zandweerd vind je een video waarin we kort vertellen waarom we in Zandweerd een warmtenet willen aanleggen, hoe zo’n warmtenet werkt, waarom aansluiting op het warmtenet iets voor jou kan zijn en hoe het staat met de ontwikkeling van het SWZ.

Enquête

Graag horen we wat je nodig hebt om tot een keuze te komen om wel of niet aan te sluiten op het SWZ. In het vervolgproces kunnen we hier dan rekening mee houden. Daarom willen we je vragen een enquête in te vullen. Daarin kun je ook jouw vragen en opmerkingen kwijt.

Online bijeenkomst

Op 22 juni organiseren we van 19.30 tot 21.00 uur online een webinar. Wil je daar aan deelnemen? Wil je daar aan deelnemen? Meld je dan aan via: e.wagenmans@deventer.nl. Daarna krijg je bericht over wat je moet doen om deel te nemen aan het webinar.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.