Informatiebijeenkomst Slim Warmtenet Zandweerd

Op 14 september organiseren we voor huiseigenaren in Zandweerd Noord & Zuid een online informatieavond over het Slim Warmtenet Zandweerd. We gaan graag met u in gesprek over de stand van zaken van het warmtenet. Ook horen we graag welke informatie u nodig heeft om de keuze te maken om straks wel of niet op het warmtenet aan te sluiten.

Deze informatieavond begint om 19.30 uur. Deelname aan de bijeenkomst is eenvoudig:

  • stuur vóór 11 september een e-mail naar zandweerdstroomt@deventer.nl met de tekst ‘Ik doe mee’.
  • u krijgt daarna een e-mail met een link waarmee je kunt inloggen voor de bijeenkomst.

Gemak

Deelnemers aan andere online bijeenkomsten waren positief. ‘Laagdrempelig’, ‘lekker vanaf de bank deelnemen’

Programma

Tijdens de online bijeenkomst vertellen we u waarom we een warmtenet willen aanleggen in Zandweerd, hoe zo’n warmtenet werkt, waarom aansluiten op het warmtenet iets voor u en uw huis kan zijn, welke keuzevrijheid u heeft en hoe het staat met de besluiten over de ontwikkeling van het Slim Warmtenet Zandweerd. Graag horen we welke informatie u nodig heeft om de keuze te maken of u straks wel of niet op het warmtenet wilt aansluiten.

Meer informatie over het Slim Warmtenet Zandweerd.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rond duurzaamheid. Volg Deventer Stroomt op TwitterFacebook en LinkedIn.