Gratis energiecoach

Wil je graag energie besparen? En kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van iemand die de weg weet in de wereld van maatregelen, subsidies, bouw- en installatiebedrijven? Dan is een energiecoach van de Deventer Energie Coöperatie iets voor jou.

Een energiecoach komt bij je langs, bespreekt je woonwensen en verzamelt gegevens over je woning en energiegebruik. Hij of zij maakt een kort rapportje, dat je kan gebruiken om offertes aan te vragen. De energiecoach kan je ook de weg wijzen naar goede uitvoerders en/of een professionele adviseur.

Meld je aan voor een energiecoach.

Over Deventer Energie Coöperatie

Deventer Energie is de lokale energiecoöperatie die bijdraagt aan de vermindering van het gebruik aan fossiele energie. De coöperatie realiseert en exploiteert duurzame energiebronnen zoals het Zonneroosproject op het dak van KonnecteD (voorheen Sallcon) en het windpark Kloosterlanden langs de A1.

Coronavirus

Om het risico op coronabesmetting te beperken, lopen afspraken voor huisbezoeken en thuis- en buurtbijeenkomsten voorlopig anders dan normaal. Gekeken wordt naar andere mogelijkheden om een advies uit te kunnen brengen, werkzaamheden uit te voeren of bijeenkomsten te organiseren.