Logo Deventer Stroomt

Burendag Zandweerd 2021

Op 25 september 2021 was het Burendag in Zandweerd. Een bonte mix van bewoners en organisaties in de wijk had een mooi en divers activiteitenprogramma samengesteld waar veel wijkbewoners op af kwamen. Bekijk hieronder de reportage die we maakten van die dag.

Tussen 10:00 en 15:00 uur vertelden buurtgenoten, professionals en medewerkers van gemeente en Bij De Halte het laatste nieuws over wat er zoal in de wijk speelt. Bezoekers konden door het buurtplan bladeren, een praatje maken met leden van het Duurzaamheidsteam Zandweerd of een energiecoach, vragen stellen, zorgen delen, groene daken bekijken en duurzame woningen in de wijk bezoeken.

Daarnaast konden ze helpen met bollen en struiken planten voor een fleurige wijk en informatie krijgen over het Slim Warmtenet Zandweerd. Op vier plekken in de wijk konden huurders gratis voor € 50,- aan ledlampen, tochtstrips, een brievenbusborstel en/of radiatorfolie uitzoeken.

Aftermovie

Die dag liepen ook een cameraploeg, een interviewster en een fotografe rond in Zandweerd. Naast mooie foto’s leverde dat ook een prachtige reportage op over Burendag Zandweerd 2021. Bekijk hieronder de aftermovie:

Naar een YouTube filmpje