Logo Deventer Stroomt

Acties en hulp

Gratis energiecoach

Wil je graag energie besparen? En kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van iemand die de weg weet in de wereld van maatregelen, subsidies, bouw- en installatiebedrijven? Dan is een energiecoach van de Deventer Energie Coöperatie iets voor jou.

Lees meer

Nieuwe Deventer energiesubsidie voor woningisolatie in 2024 

In het 1e kwartaal van 2024 komt er in Deventer geld beschikbaar voor de isolatie van koopwoningen.

Lees meer

Zet 'm op 60

In 1 minuut tot € 60 per jaar besparen?

Lees meer

Deventer Helpt

Als je energie wil besparen, maar weinig geld hebt.

Lees meer

Gratis huisscan

Met de gratis Huisscan zie je in 2 minuten hoe je honderden euro's per jaar kunt besparen op je energierekening. Voorkom onnodig hoge maandlasten en start vandaag nog met besparen.

Lees meer

Gratis regenwaterambassadeur

Wil je zelf regenwaterafvoer afkoppelen, een wadi aanleggen of je dak vergroenen en heb je behoefte aan advies? Dan is een gratis Deventer regenwaterambassadeur iets voor jou.

Lees meer

Subsidie Kleintje Duurzaamheid

Voor praktische ondersteuning van initiatieven zoals advies, samen plannen maken voor verduurzaming en/of informatieacties kunnen groepen huiseigenaren nu een ‘Kleintje Duurzaamheid’ subsidie aanvragen.

Lees meer

Subsidie afkoppelen regenwater

Wil je regenwater afkoppelen van het riool en tegelijk je tuin of dak vergroenen? Dan zijn er verschillende subsidieregelingen die je (financieel) op weg kunnen helpen.

Lees meer

Tijdelijke subsidie voor klimaatmaatregelen op bestaande bedrijventerreinen

Er is tijdelijk een extra subsidiemogelijkheid voor bedrijven op bestaande bedrijventerreinen. Dit is een subsidie voor maatregelen die helpen wateroverlast, hitte en droogte te voorkomen.

Lees meer

Zelf groen dak of groene gevel aanleggen nu nog leuker met nieuwe gemeentesubsidie

De gemeente heeft een eigen subsidieregeling voor de aanleg van groene daken en gevels. Huiseigenaren kunnen zo ook zónder dat anderen meedoen, in aanmerking komen voor een bijdrage voor het vergroenen van hun dak of gevel.

Lees meer