Acties en hulp

Gratis energiecoach

Wil je graag energie besparen? En kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van iemand die de weg weet in de wereld van maatregelen, subsidies, bouw- en installatiebedrijven? Dan is een energiecoach van de Deventer Energie Coöperatie iets voor jou.

Lees meer

Gratis regenwaterambassadeur

Wil je zelf regenwaterafvoer afkoppelen, een wadi aanleggen of je dak vergroenen en ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen? Dan is een gratis Deventer regenwaterambassadeur iets voor jou.

Lees meer

Zet 'm op 60

In 1 minuut tot € 60 per jaar besparen?

Lees meer

Gratis huisscan

Met de gratis Huisscan zie je in 2 minuten hoe je honderden euro's per jaar kunt besparen op je energierekening. Voorkom onnodig hoge maandlasten en start vandaag nog met besparen.

Lees meer

Subsidie Kleintje Duurzaamheid

Voor praktische ondersteuning van initiatieven zoals advies, samen plannen maken voor verduurzaming en/of informatieacties kunnen groepen huiseigenaren nu een ‘Kleintje Duurzaamheid’ subsidie aanvragen.

Lees meer

Subsidie afkoppelen regenwater

Wil je regenwater afkoppelen van het riool en tegelijk je tuin of dak vergroenen? Dan zijn er verschillende subsidieregelingen die je (financieel) op weg kunnen helpen.

Lees meer

Tijdelijke subsidie voor klimaatmaatregelen op bestaande bedrijventerreinen

Er is tijdelijk een extra subsidiemogelijkheid voor bedrijven op bestaande bedrijventerreinen. Dit is een subsidie voor maatregelen die helpen wateroverlast, hitte en droogte te voorkomen.

Lees meer