Logo Deventer Stroomt

Publieksversie wijkuitvoeringsplan Zandweerd

Zandweerd is de eerste wijk in Deventer waar we aan de slag gaan om aardgasvrij te worden. Hoe we dat willen doen, is vastgelegd in het Wijkuitvoeringsplan (WUP) Zandweerd.

De aanpak is niet in beton gegoten. Van het WUP Zandweerd is een makkelijk leesbare Samenvatting (Pdf, 598 kb) gemaakt. Het hele Uitvoeringsplan lees je hier (Pdf, 3 mb).

Duurzaamheidsteam

Welke voorbereiding is nodig voor een aardgasvrije wijk? Met deze vraag heeft een groep woningeigenaren uit Zandweerd zich als meedenkteam beziggehouden. Het team heeft een buurtplan voor én door bewoners gemaakt. Dit plan ‘Zandweerd gaat voor minder’ ( buurtplan ‘Zandweerd gaat voor minder’ (pdf, 6,4 MB) is een belangrijke bouwsteen van het Wijkuitvoeringsplan Zandweerd.

Meedenken, meedoen?

Heb jij tips of wil je meedenken? Graag! Zo kunnen we onze aanpak verbeteren: in Zandweerd én in wijken waar we later aan de slag gaan. Neem hiervoor contact op met de gemeente via zandweerdstroomt@deventer.nl.